Rondvaartboot

Kom varen in Zwolle in onze nieuwe rondvaartboot, special gemaakt voor kleine groepen tm 12 personen. In de zomer kunnen wij er een gedeeltelijk open rondvaartboot van maken. En in de winter kan hij helemaal dicht en is hij verwarmd.

In de winter vaart onze rondvaartboot iedere vrijdag en zaterdagmiddag om half een. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Zwolse Balletjeshuis aan de grote kerkplein 13.

Onze partyboot biedt u de mogelijkheid tot diverse arrangementen. Kijk op onze website voor onze arrangementen. Het is altijd mogelijk om in overleg een eigen programma of arrangement samen te stellen naar uw specifieke wensen. De rondvaartboot wordt uitsluitend verhuurt met schipper. Aan boord is er 12v beschikbaar en bestaat de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen via bluetooth JBL box.

Prijzen:

  • 1 uur rondvaart max 12 pers 100,-
  • 1,5 uur rondvaart max 12 pers 150,-
  • 2 uur rondvaart max 12 pers 175,-

Ook is het mogelijk om mij te varen met een rondvaart door de grachten van Zwolle. Onze stadsgids verteld dan over de rijke historie van Zwolle. Duur van deze rondvaart is ongeveer 1 uur en tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via het Zwols Balletjeshuis gevestigd aan het grote kerkplein 13 in Zwolle.

Partyboot Botenverhuur-schoone
Partyboot Botenverhuur-schoone

Voor grote groepen bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Visarend.

De Visarend is een groot stoer en breed schip, een ruime zogenaamde Westlander met een lengte van bijna vijftien meter en drie meter breed. Het schip is overdekt en biedt plaats aan maximaal 45 personen. De Visarend beschikt over verwarming om aangename tochten in het voor en naseizoen mogelijk te maken. Indien het weer het toe laat kunnen de zijkanten van de overkapping worden weggehaald waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon en buitenlucht.
Aan boord is er zowel 12v als 220v beschikbaar en bestaat de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen via bluetooth speakers.

Rondvaartboot max 45 personen

De Visarend wordt alleen verhuurd met schipper.

Prijzen rondvaart
 
€ 345,00 twee uur

Wilt u langer dan twee uur varen? Dan maken wij graag met een speciale prijs op aanvraag.

Zwemvest                                      Gratis

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Je kunt bij ons pinnen !

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, geef dan een cadeaubon van bootjehurenZwolle cadeau. Je kunt bij ons een cadeaubon kopen voor 1 of 2 uur varen.

1 uur varen (max. 8 personen)  €30,00

2 uur varen (max. 8 personen) €60,00

Cadeaubon_drukbestand

Contact gegevens

  • Je kunt ons vinden aan de Harm Smeengekade 13 in Zwolle, vlakbij parkeergarage Emmawijk.

  • Telefoon nummer
    06 – 21 19 66 06

Volg ons!

© Botenverhuur-Schoone - Algemene voorwaarden