Over ons

De grachten van Zwolle en het aanzicht vanaf het water zijn zeer de moeite waard. Maak zelf een rondvaart bij ons botenverhuurbedrijf in Zwolle en vaar met onze elektrische sloepjes door de historische binnenstad en ervaar hoe rustig, groen en authentiek het aanzicht van deze Hanzestad vanaf het water is.

Als oude vestingstad heeft Zwolle een rijke geschiedenis en er zijn vele historische gevels, stadsmuren en prachtige herenhuizen te bewonderen vanaf een kant die je vaak nog niet kent. Daarnaast ben je even in een stukje rust en natuur, midden in de stad!

Onze groene elektrische verhuurbootjes zijn stil en geruisloos vanwege de electro motoren die voor de aandrijving zorgen. Je kunt hiermee dus rustig en veilig door de Zwolse grachten varen.

We hebben vier verschillende type fluisterbootjes. Onze elektrische sloepjes zijn geschikt van 4 tm 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig voor onze elektrische sloepjes, de bediening is simpel en na een korte instructie kun je veilig het water op. Kun je nog niet zwemmen, dan kun je bij ons ook een zwemvest krijgen.

Botenverhuur-Schoone in het nieuws!

Vrijdag 3 april  2015 vond de openingshandeling van ‘Bootje huren Zwolle’ plaats, waar de burgemeester van Zwolle ook bij was. RTV ZOO was aanwezig op locatie om dit vast te leggen.


Stentor 02 -04-2015

Krantenartikel over bootjehurenzwolle in het regionale dagblad de Stentor.


Stichting sportief Zwolle: “Bootjehurenzwolle klaar voor huldiging”

Artikel over bootjehurenzwolle en PecZwolle op de nieuwssite van SportiefZwolle.


Contact gegevens

  • Je kunt ons vinden aan de Harm Smeengekade 13 in Zwolle, vlakbij parkeergarage Emmawijk.

  • Telefoon nummer
    06 – 21 19 66 06

Volg ons!

© Botenverhuur-Schoone - Algemene voorwaarden