Onze verhuurboten

Een boot of sloep huren in Zwolle, dan ben je bij ons botenverhuur bedrijf op het juiste adres. We hebben als botenverhuur vier verschillende type fluisterboten en sloepen om te huren. Onze elektrische verhuurboten en sloepen zijn geschikt van 5 tm 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig voor onze elektrische verhuurboten en verhuursloepjes, de bediening is simpel en na een korte instructie kun je veilig het water op. Kun je nog niet zwemmen, dan kun je bij ons ook een zwemvest krijgen. Onze botenverhuurbedrijf ligt in de grachten van Zwolle aan de Harm smeengekade vlakbij de parkeergarage Emmawijk. Je kunt al een bootje bij ons huren voor 20 euro per uur. De verhuurboten en verhuursloepen zijn eenvoudig online te reserveren via onze reserveringspagina.

De grachten van Zwolle en het aanzicht vanaf het water zijn zeer de moeite waard. Maak zelf een rondvaart bij ons botenverhuurbedrijf in Zwolle en vaar met onze elektrische boten of sloepen door de historische binnenstad en ervaar hoe rustig, groen en authentiek het aanzicht van deze Hanzestad vanaf

Abonnement

Voor onze trouwe klanten hebben we de 10 rittenkaart ( goed voor 10 uur varen ) Je koopt dan een rittenkaart waarmee je 10 keer kan varen. Je krijgt dan 1 rit van ons, je hoeft dus maar voor 9 keer te betalen. Indien je de kaart in het voorseizoen koopt betaal je ook de lage prijs. Vanaf 1 juni gelden de hoofdseizoen prijzen. De 10 rittenkaart is 1 seizoen geldig. We hebben rittenkaarten voor onze 5 en 8 persoons sloepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze verhuursteiger.

Als oude vestingstad heeft Zwolle een rijke geschiedenis en er zijn vele historische gevels, stadsmuren en prachtige herenhuizen te bewonderen vanaf een kant die je vaak nog niet kent. Daarnaast ben je even in een stukje rust en natuur, midden in de stad!

Onze elektrische verhuurboten en sloepen zijn honderd procent groen. Je kunt dus heerlijk rustig door Zwolle varen vanwege de electro motoren die voor de aandrijving zorgen.

Botenverhuur in Zwolle

Botenverhuur-Schoone in het nieuws!

Vrijdag 3 april  2015 vond de openingshandeling van ‘Bootje huren Zwolle’ plaats, waar de burgemeester van Zwolle ook bij was. RTV ZOO was aanwezig op locatie om dit vast te leggen.


Stentor 02 -04-2015

Krantenartikel over bootjehurenzwolle in het regionale dagblad de Stentor.


Stichting sportief Zwolle: “Bootjehurenzwolle klaar voor huldiging”

Artikel over bootjehurenzwolle en PecZwolle op de nieuwssite van SportiefZwolle.


Contact gegevens

  • Je kunt ons vinden aan de Harm Smeengekade 13 in Zwolle, vlakbij parkeergarage Emmawijk.

  • Telefoon nummer
    06 – 21 19 66 06

Volg ons!

© Botenverhuur-Schoone - Algemene voorwaarden