Algemene voorwaarden

Verhuurvoorwaarden
Voor het huren van een fluisterboot moet ten minste de schipper 16 jaar of ouder zijn. Wij behouden ons het recht voor de boot niet mee te geven wanneer de schipper of (een deel van) het gezelschap onder invloed is van drank en/of drugs of ander storend gedrag vertoond. Of iets als storend gedrag wordt aangemerkt is aan het oordeel van de medewerker van Botenverhuur-Schoone.nl

Reservering
Het reserveren van een fluisterboot kan enkel online gedaan worden via Botenverhuur-Schoone.nl. Reserveringen op Botenverhuur-Schoone.nl zijn definitief na betaling. Onze tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Annulering
Uw reservering bij Botenverhuur-Schoone.nl kunt u in zijn geheel en zonder kosten annuleren 4 uur voor aanvang van de huurperiode, zonder opgave van reden.  Stuur een mail met u boekingsnummer en het verzoek tot annuleren en wij zullen de reservering annuleren en het bedrag terugstorten.

Aansprakelijkheid
Het huren van een sloep via Botenverhuur-Schoone.nl gebeurt op eigen risico.

Veiligheid
Iedereen aan boord dient zorg te dragen voor de eigen veiligheid. Wij adviseren zwemvesten te dragen en extra alert te zijn op kleine kinderen. Zwemvesten zijn op aanvraag op locatie beschikbaar.

Oplevering boot bij terugkomst
De fluisterboten dienen schoon en ontdaan van afval opgeleverd te worden bij terugkomst.

Contact gegevens

  • Je kunt ons vinden aan de Harm Smeengekade 13 in Zwolle, vlakbij parkeergarage Emmawijk.

  • Telefoon nummer
    06 – 21 19 66 06

Volg ons!

© Botenverhuur-Schoone - Algemene voorwaarden